Forbedrer et liv hvert 3. sekund

At forbedre liv er en del af vores mission. I mere end et årti har vi målt antallet af de liv, der er blevet forbedret med et produkt eller en behandling fra Medtronic. Sidste år havde mere end 9 millioner mennesker over hele verden gavn af Medtronics teknologi. Dette markerer en vigtig milepæl for vores medarbejdere, patienter, kunder og partnere. Fordi det er direkte knyttet til vores mission, viser det tydeligt vores fokus på at lindre smerte, genoprette sundhed og forlænge livet.

En surferstjerne kommer tilbage på brættet

Kobi Graham, et liv som blev forbedret med medicinsk teknologi

Et af de 9 millioner liv, som er blevet forbedret, er Kobi Grahams. Han voksede op på stranden og havde en spændende karriere som professionel surfer, da hans liv tog en pludselig uventet drejning. En dag hvor Kobi surfede i et af Australiens mest lumske områder, styrtede han med hovedet først ind i en klippe. Lægeundersøgelserne viste skader på halshvirvlerne. "Jeg spekulerede på, om jeg nogensinde ville komme ud fra hospitalet," siger Kobi. Efter at have drøftet de forskellige muligheder valgte operationsteamet at implantere en titaniumanordning til at stabilisere halshvirvelsøjlen. "Inden for få dage kunne jeg gå rundt på afdelingen, og en uge senere kom jeg hjem," husker Kobi. Til lægernes og konkurrenternes store forbløffelse var Kobi tilbage på surfbrættet i løbet af blot fire måneder – et eksempel på, hvordan vi sammen med vores sundhedsfaglige samarbejdspartnere forbedrer liv i hele verden.

Ved at blive stadig stærkere på vores strategiske fokusområder inden for globalisering og økonomisk værdi og styrke indsatsen for at øge tilgængeligheden af vores produkter og behandlinger bevæger Medtronic sig tættere på ønsket om at forbedre livet for et menneske på verdensplan hvert sekund.

Patientfortællingen ovenfor beskriver, hvordan en person har reageret på behandling. Fortællingen er virkelig, typisk og dokumenteret. Men hans reaktion på behandlingen er ingen indikation af eller garanti for, hvordan andre mennesker reagerer på behandling. Andre menneskers reaktion på behandlingen kan være anderledes. Reaktionerne på behandling kan og vil variere, ikke alle reagerer på samme måde.

Last updated: 30 Nov 2014

Section Navigation

Additional information

Årsrapport 2013

Delivering Solutions. Advancing Healthcare.

Medtronic Annual Report 2013

Se eller hemte Medtronic Annual Report 2013

Denmark