Surgical Technologies

Vores afdeling Surgical Technologies udvikler produkter og behandlingsløsninger til kirurgiske anvendelsesområder, der omfatter: neurologisk/spinal, kranial og ortopædisk; øre, næse og hals og kirurgisk onkologi. Vi udformer, udvikler, producerer og støtter sundhedspersonale med avancerede løsninger til kirurgisk navigation og billedtagning, instrumenter til el-kirurgi og systemer, intraoperativ nervemonitoringsenheder, avancerede energibaserede enheder til hæmostatisk forsegling og vævsdissektion og implanterbare enheder til hydrocephaluskontrol.

Primære produktkategorier: Øre, Næse, Hals (ØNH)

Systemer til el-kirurgi til ØNH1

Med mere end 90 specialmikrodebridere og -bor sikrer vores el-kirurgisystemer større præcision, bedre adgang for kirurgen og bedre resultater for patienten i en lang række ØNH-indgreb.

Til patienter:


Intraoperative nervemonitoreringssystemer1

Sådanne systemer hjælper kirurgerne med at nedbringe risikoen for nerveskader under forskellige ØNH-indgreb samt generelle kirurgiske indgreb som f.eks. fjernelse af tumorer fra ører skjoldbruskkirtlen. Med vores apparater kan kirurgerne finde, visualisere og kortlægge motorisk nervefunktion og få visuel og lydmæssig feedback.


Billedvejledt kirurgisk system1

Med vores elektromagnetiske ØNH-navigationssystem kan kirurger følge instrumenternes indbyrdes position i patientens bihuler eller kranium. Systemet leverer alle de nødvendige oplysninger om den specifikke patients anatomi, hvilket hjælper kirurgen med at tage velfunderede beslutninger.


Elektriske systemer til skylning af bihuler1

Dette apparat behandler kronisk bihulebetændelse ved hjælp af en el-drevet roterende saltvandsspray, der skyller bihulerne. Det hjælper med at løsne og fjerne de genstridige bakterier, der forbindes med gentagne bihulebetændelser2.

Til patienter:


Behandling af unormal vejrtrækning under søvn

Vores produkter er en hjælp i behandlingen af patienter med unormal vejrtrækning under søvn, der har forskellige årsager som f.eks. blød gane, deformitet eller hypertrofi på concha nasalis inferior, osv. Det kan f.eks. være implantater, der afstiver den bløde gane eller vibrerende væv, der medfører snorken2.

Til patienter:

  • Snorken og Søvnapnø

Primære produktkategorier: Neurokirurgi, Spinal og Ortopædisk Kirurgi

Kirurgisk navigation og intraoperativ billedtagning1

I forbindelse med kraniale, neurologiske, spinale og ortopædiske indgreb giver vores løsning med kirurgisk navigation og intraoperativ billedtagning kirurger mulighed for at visualisere patientens anatomi, holde styr på de kirurgiske instrumenters position i forholde til anatomi, styre behandlingen til det korrekte sted og bekræfte tumorresektion. Disse løsninger forbedrer den kirurgiske præcision og kan give bedre kliniske resultater2.

Til patienter:

  • Dyb hjernestimulation (DBS)

Ventiler og shunts til hydrocephalus1

Til afhjælpning af hydrocephalus: shunts, der dræner overskydende cerebrospinalvæske (CSF) væk fra hjernen til en anden del af kroppen, hvor den kan absorberes. I vores justerbare trykventiler kan tryk-/flow-indstillinger ændres non-invasivt, når shunten er implanteret, så kirurgisk indgreb ikke er nødvendigt. Vi tilbyder også antibiotika-imprægnerede katetere til vores shunts, hvilket i laboratorieundersøgelser har vist sig at nedbringe bakteriekolonisering, som kan føre til infektion og shunt-svigt2.


El-drevne højhastighedsbor1

Medtronics pneumatiske og el-drevne højtryksbor anvendes til en række kirurgiske indgreb, herunder kranial, neurologisk, spinal og ortopædisk kirurgi. Vores sortiment omfatter udskiftelige instrumenter og redskaber, der fungerer sammen med disse bor.


 

Primære produktkategorier: Advanced Energy

Bipolar forsegling1

Disse apparater leverer teknologien Transcollation®, som kombinerer radiofrekvent (RF) energi med salt og danner hæmostatisk forsegling og koagulation is bløddele og knogler under, men ikke begrænset til, ortopædisk og spinal kirurgi og åben abdominalkirurgi.


Vævsdissektionsapparater1

Vores vævsdissektionsapparater fungerer med en skalpels præcision, men med blødningskontrol svarende til traditionel elektrokirurgi og uden omfattende varmeskader i det omgivende væv2. De bruges i brystkirurgi (rekonstruerende), elektrofysiologi, ortopædi, ØNH og generelle kirurgiske indgreb.

Referencer

  1. Brugsvejledningerne indeholder en liste af indikationer, kontraindikationer, forholdsregler, advarsler og mulige uønskede hændelser.
  2. 2. Data tilgængelige i arkiv.
Last updated: 5 May 2014

Section Navigation

Additional information

Årsrapport 2013

Delivering Solutions. Advancing Healthcare.

Medtronic Annual Report 2013

Se eller hemte Medtronic Annual Report 2013

Denmark