Structural Heart

Vores arbejde med hjertets struktur startede i 1977, hvor vi introducerede en mekanisk hjerteklap uden sømme, sammenføjninger eller knæk, som med tiden kunne svække klappens struktur. Vi har siden da udbygget vores ekspertise til at omfatte reparation af hjerteklapper og biologiske klapper, herunder verdens første transkateter klap i 2006.

Primære produktkategorier

Reparation af hjerteklap

Vi udvikler reparationsprodukter*, som er målrettet hjerteklapsygdom og -funktion. Disse ringe og bånd sys fast om den ødelagte hjerteklaps nedre del for at give den form og stabilitet, så klappen kan åbne og lukke, som den skal.


Mekaniske klapper (Kirurgisk udskiftning)*

Disse kunstige mekaniske hjerteklapper bruges i forbindelse med hjerteklapsygdom og forringet funktion og er fremstillet af et stærkt materiale som titanium eller kulstof. En kirurg fjerner først den ødelagte hjerteklap og indsætter derefter den kunstige i stedet.


Biologiske klapper (kirurgisk udskiftning)*

Disse kunstige biologiske klapper bruges i forbindelse med hjerteklapsygdom og forringet funktion og er fremstillet af animalsk væv. En kirurg fjerner først den ødelagte hjerteklap og indsætter derefter den kunstige i stedet.


Biologiske klapper (udskiftning med transkateter)*

Medtronic udvikler transkateter klapper og har udviklet verdens første godkendte transkateter klap. Den blev godkendt i Europa i 2006 til patienter med medfødte hjertesygdomme.


Vævsstabiliseringssystemer til kirurgi med bankende hjerte*

Et vævsstabiliseringssystem fastholder det område af hjertet, hvor kirurgen skal indsætte en sund åre i stedet for en blokeret åre. Systemet består af en hjerteenhed og en vævsstabilisator. Hjerteenheden styrer og holder hjertet i den stilling, der giver den bedste adgang til den blokerede åre. Vævsstabiliatoren holder et lille stykke af hjertet i ro, mens kirurgen arbejder med det.

Last updated: 5 May 2014

Section Navigation

Additional information

Årsrapport 2013

Delivering Solutions. Advancing Healthcare.

Medtronic Annual Report 2013

Se eller hemte Medtronic Annual Report 2013

Denmark