Medtronic i Danmark

mdt i danmark

Medtronic er globalt førende inden for medicinsk teknologi, der lindrer smerte, genopretter sundhed og forlænger livet for millioner af mennesker over hele verden. Med dybe rødder i behandlingen af hjertesygdomme, tilbyder Medtronic i dag en bred vifte af produkter og behandlinger – hvert tredje sekund, bliver et liv forbedret med et Medtronic produkt eller terapi.

Medtronic Danmark A/S

Forretningsområder:

  • Cardiac Rhythm and Heart Failure (CRHF)
  • Coronary
  • Endovascular
  • Structural Heart
  • Neuromodulation
  • Spine
  • Surgical Technologies
  • Diabetes
  • Minimal invasive therapies group

Historik

Medtronic blev grundlagt i 1949 i Minneapolis, USA af Earl Bakken og svogeren Palmer Hermundslie. De startede med at reparere medicinsk teknisk udstyr i en garage i den nordvestlige del af Minneapolis. Selskabet udviklede verdens første bærbare eksterne pacemaker samt andre revolutionerende produkter til behandling af hjerterytmeforstyrrelser.

Medtronic etablerede sig i Europa i 1967, og udgør nu mere end 6.000 ansatte i Europa. På verdensplan har selskabet i dag over 85.000+ ansatte. Samtlige er engageret i udviklingen af verdens mest avancerede teknologier og behandlingsformer indenfor medicoindustrien, der kan redde liv og genoprette helbredet.

Europa, Mellemøsten og Afrika repræsenterer mere end en fjerdedel af verdens befolkning. I regionen findes der lande med et meget avanceret sundhedsvæsen, samt udviklingsområder med udækkede behov. Som markedsleder for produkterne i Vesteuropa har Medtronic et godt grundlag for at udvide sine markeder i Østeuropa, Mellemøsten og Afrika.

Medtronics produkter har været på det danske marked siden 1968, og i 1995 blev Medtronic A/S og Medtronic-ViCare A/S stiftet. I 1996 dannes Medtronic A/S ved opkøb og fusion.

De to salgsafdelinger i Danmark blev i sommeren 2005 sammenlagt til ét selskab under det nye navn Medtronic Danmark A/S.

I den forbindelse flyttede begge selskaber sammen i nye fælles kontorlokaler i Ørestad. En central placering med både broforbindelse til Sverige, motorvejsnet, togforbindelser og ikke mindst Københavns Lufthavn.

I de seneste år har kontoret i Ørestad fungeret som regionskontor for Norden, Baltikum og Polen, og i 2013 valgte man at samle regionens back-office og support-funktioner her.

Medtronic beskæftiger i dag ca. 130 medarbejdere i Danmark, antallet omfatter både produktspecialister og administration.

I januar 2015 meddelte Medtronic, at virksomheden har købt Covidien. Sammenlægningen af de to virksomheder sker for at fremskynde og forbedre mulighederne for at skabe meningsfuld innovation for hospitaler, sundhedssystemer og sundhedsudbydere, så de kan levere den bedst mulige pleje til patienter og deres familier i hele verden.

Kontaktinformationer/adresser

Medtronic Danmark A/S

Arne Jacobsens Allé 17
2300 København S

CVR nr: DK-1849 1370
Tel.: +45 32 48 18 00
Fax: +45 32 48 18 01

Email: reception.dk@medtronic.com

Last updated: 19 Apr 2016

Section Navigation

Additional information

Ordre/Kundservice

Tlf. kundservice:
3248 1800

Fax kundservice:
3248 1801

E-mail:
reception.dk@medtronic.com

Kontoret er åbent:

Mandag til Torsdag
08.00-16.00

Fredag 08.00-15.30

Denmark